Hotell


15 dubbelrum, 6 petitrum, 7 enkelrum & 1 minisvit

Alla personligt och individuellt inredda. 9 rum ligger på loftet i vår huvudbyggnad och 20 rum i en flygelbyggnad. Rummen i huvudbyggnaden ligger en trappa upp och i flygeln har vi rum både på bottenplan och en trappa upp. Hiss finns ej.

Samtliga våra rum har egen dusch/toalett och tv (ej tv på våra petitrum). I våra logipriser ingår eftermiddagsfika.

I vår huvudbyggnad finns reception, restaurang, pub samt flera sällskapsrum. I källaren på flygelbyggnaden har vi vårt microbryggeri. 

Boka ett av våra hotellpaket och få det bästa av det bästa.

Avbokningsvillkor
Fri avbokning fram till kl. 18:00 dag innan ankomst. Därefter debiteras 100% av kostnaden för den första natten. För grupper gäller andra villkor, se HÄR.

Vänligen notera att vi – för din och vår – säkerhet är ett kontantfritt hotell. Välkommen att betala med kort eller swish.

Husdjur
Välkommen att ta med din hund eller katt när du kommer till oss. Vi debiterar ett djurtillägg på 200:-/djur och vistelse. Då vi inte tillåter husdjur i samtliga våra rum, kontakta oss så något av dessa rum är lediga när du vill ta med ditt djur och övernatta. Vi tillåter även hundar i restaurangen.

Städning
Slutstädning ingår när du bor hos oss. Om du stannar flera nätter och vill ha byte av sänglinne eller städning, meddela oss så hjälper vi givetvis till med detta.

 

BOKA DIN VISTELSE HOS OSS HÄR

Enkelrum

Belägna i vår flygelbyggnad.

15 m2
Säng 1×90 cm
Skrivbord
Dusch och toalett
Fritt Wifi

Petitrum

Belägna i vår flygelbyggnad.

15 m2
Sängar 2×80 cm
Dusch och toalett
Fritt Wifi

På våra petitrum finns det ej TV. Dessa rum är små och lämpar sig för dig som vill ha ett rum att sova i hellre än att hänga i. 


Dubbelrum

Belägna i båda våra byggnader.

18-20 m2
Sängar 2×90 cm

Sittgrupp, fåtölj eller skrivbord
Dusch och toalett
Fritt Wifi

Minisvit

Beläget i vår huvudbyggnad. UNDER RENOVERING.

24 m2
Sängar 2×90 cm
Bäddsoffa 2×80 cm
Sittgrupp
Dusch och toalett
Fritt Wifi


Hotell i närheten av Gränna, Tranås och Jönköping

En vistelse på Örserumsbrunn gestgifveri & konferens innehåller något för alla. Vi har rum för såväl paret som kompisgänget.

Med närhet till både Gränna, Jönköping och Tranås finns det alltid något att göra oavsett väder. Besök Gränna med polkagrisbakning, Andréeutställning på Gränna Museum samt mängder med mysiga trähus och små gränder. En dagsutflykt till Per Brahes Visingsö är förstås ett måste. Jönköping erbjuder både förstklassig shopping och restaurangupplevelser. Mysiga staden Tranås med Sveriges längsta Storgata är också ett trevligt utflyktsmål. Kanske en kanottur på sjön Sommen kan locka? Detta är bara något av allt som går att uppleva i närheten av Örserumsbrunn. Tveka inte att kontakta oss för mer information. Vi gillar att dela med oss av våra utflyktstips!

Om det inte går att boka det datum som du önskar besöka oss kanske vi ändå kan hjälpa dig. Ring eller maila oss!