Mat & dryck


Maten är central på Örserumsbrunn och vår mysiga matsal är hjärtat av huset. Kom hit och njut tillsammans med gott sällskap och ta del av våra smakkombinationer av mat och dryck. Här serverar vi mat tillagat av råvaror som vi alltid försöker hitta så lokalt som möjligt och drycken är noga utvald med bl a öl från vårt egna bryggeri. Sommartid öppnar vi upp vår vackra glasade sommarveranda. Vi välkomnar hundar i vår restaurang.

Matsalen

Vår ombonade matsal har 50 sittplatser. Här erbjuds en
vid underlig utsikt över Brunnsparken och sjön Ören.
Sommartid öppnar vi även upp våra verandor på fram- och baksida.

Brew Pub

I anslutning till matsalen ligger vår Brew Pub i modern engelsk stil där vi även dukar upp till middag. Här kan man även prova vårt specialsortiment av öl med bl a världens bästa öl
Westvleteren 12.

Biblioteket

Vårt bibliotek fungerar som ett Chambre separée med plats för 8 personer för er som vill sitta lite avskilt. Vårt bibliotek och röda rummet är ett perfekta ställen att starta eller avsluta kvällen.

Meny

Vår meny speglar säsongen och varieras av grönt, fisk, skaldjur samt närproducerat kött. Tillgång på lokala råvaror styr när vi ändrar vår meny.

Se aktuell meny HÄR.

Öppettider

Vi har öppet de flesta helger under året och under årets ljusa månader utökar vi våra öppettider. Vi har alltid vår restaurang öppen när vi har gäster på hotellet. Då det är många som vill fira hos oss är vår restaurang abonnerad vissa kvällar, hör alltid av dig innan du tänker besöka vår restaurang även om du är hotellgäst hos oss.

Brunnsbryggeriet Gränna

Vårt egna bryggeri där vi brygger öl anpassad till maten som vi serverar i vår restaurang.

Dags att fira

Släktträff eller födelsedagsfest? Dop eller bara en fest just därför att! Varje år har vi glädjen att välkomna många festglada sällskap som vill fira i vår vackra brunnsmiljö.

Köket erbjuder både buffé och sittande middag. I vår matsal, med fantastisk utsikt över sjön Ören välkomnar vi sällskap upp till 50 personer. Vi har även en separée i vårt bibliotek för er som vill sitta lite avskilt. Efter middagen finns flera sällskapsutrymmen dit man kan dra sig efter middagen. 

Vår Brunnspark en utmärkt plats för allehanda aktiviteter och sommartid inbjuder Ören till bad vid gestgifveriets egen privata sandstrand.

Planerar ni en fest, tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss

Vi svarar inom kort.
Du är också välkommen att slå oss en signal på 0390-300 03

Lämna detta fält tomt