Avskilda möten nära Gränna, Jönköping & Tranås


Mysig konferensanläggning utanför Jönköping & Gränna

Är maten viktig när du deltar i en konferens? Gillar du att uppleva något utöver det vanliga? Vill du ha massor med utrymme och tillgång till egen brunnspark och sandstrand? Kanske njuta av en nybryggd öl eller provning från vårt egna bryggeri? Då har du hittat rätt!

Avskilda möten nära Gränna, Jönköping & Tranås.

Teambuilding på Örserumsbrunn
Fikapaus på Örserumsbrunn

Allt ni behöver för er konferens

Det våra konferensgäster främst uppskattar är den vällagade och goda maten, rymliga utrymmen och blixtsnabb trådlös uppkoppling.

Våra lokaler är utrustade med WiFi, whiteboard, högtalare & mikrofon samt mycket mer. Dessutom har lokalerna direktutgång till altan och en vacker utsikt över sjön. Allt detta skapar en kombination som är perfekt för konferenser. Hos oss kan ni vara effektiva under dagen, och samtidigt njuta av vacker natur för att koppla av efter konferensen.

Vi har även en mängd olika konferensaktiviteter att erbjuda oavsett årstid och väder. Aktiviteterna finns både här på vår konferensanläggning och i närområdet.

Det finns möjlighet att ladda er elbil hos oss.

Vi hjälper gärna till med tips och bokning.

Vi ser fram emot att få ta hand om er här hos oss på Örserumsbrunn gestgifveri & konferens!

Hela hotellet

När ni bokar konferens hos oss finns möjlighet att ha hela hotellet för er själva. Hör med oss när du sänder din förfrågan!


Konferens Brunnssalen
Konferens aktivitet

Konferenslokal Brunnssalen

1-65 deltagare i biosittning. 
Max 50 deltagare i skolsittning.

Brunnssalen är utrustad med data-kanon, white-
board, högtalare och trådlös mikrofon. Lokalen har utgång till altan med sittplatser och utsikt över Brunnsparken och sjön Ören.

Vi har snabbt trådlöst nätverk som fungerar på hela hotellet.

Vi har gott och plats för alla konferensdeltagare. Vi erbjuder grupprum i våra salonger och loft där det finns gott om sittplatser. Om vädret tillåter har vi även sittplats både på fram- & baksida samt i brunnsparken.

Konferensaktiviteter

Ibland behöver man koppla av efter det allra viktigaste är utfört på konferensen.

På hotellet har vi bibliotek, biljardbord, bryggeri samt brunnspark och egen sandstrand. Här finns möjlighet till en mängd aktiviteter, på land, vatten eller i luften.

Vi har även ett antal bokningsbara mötesaktiviteter men vi kan hjälpa till med det mesta.

NYHET! Nu erbjuder vi Mordmysterium samt trubadur till er middag.

Våra mötesalternativ – Mat & dryck på konferensen

Vår meny speglar säsongen och varieras av grönt, fisk, skaldjur samt närproducerat kött. Vi ger er också möjlighet att välja ett helt vegetariskt och grönt mötesalternativ eller vårt bryggerikoncept ”BeerSperience”.

The Garden Örserumsbrunn
BeerSperience på Örserumsbrunn

The Garden

Vi gör det enkelt att vara hållbara. I vårt gröna alternativ serverar vi vegetarisk kost till alla måltider och extra goda och nyttiga alternativ till fikastunderna. Grönsaker, frukt och bär tar vi från Ravelsmarks Gård som ligger endast 6 km från hotellet. Håll energinivån på topp under hela er konferens med detta nyttiga alternativ.

BeerSperience

I källaren har vi ett eget bryggeri där vi brygger öl anpassat till maten som vi lagar. I vårt Beersperiencepaket ingår en ölprovning med fem olika ölstilar varav minst två öl från vårt egna bryggeri. Vi provar dessa tillsammans med olika tilltugg och pratar öl i allmänhet. Maten som vi serverar är speciellt anpassad till öl. Denna roliga och lärorika aktivitet är perfekt för konferenser där man vill ha kul och lära känna varandra.

Tidsåtgång ca 1,5 tim.

Kontakta oss för att boka er konferens

Vi lämnar offert inom 24 timmar mån-sön.

Lämna detta fält tomt